• tractari-auto-bacau-nonstop-deschis24h Disponibili Non Stop în Bacău

Servicii Tractari Auto și Asistență Rutieră

Asistență rutieră

Venim în ajutor când întâmpinați probleme tehnice la motor sau orice altă defecțiune sau avarie ușoară. Pentru defecțiuni ce nu pot fi remediate pe loc, vă tractăm la cel mai apropiat service partener.

Parcare păzită 24h

Vă puteți depozita mașina avariată în parcarea noastră până la începerea reparațiilor.

Transport pasageri

Transportăm pasagerii dumneavoastră din mașina avariată cu mașini sau microbuze din parcul nostru.

Transport utilaje agricole

Transportăm utilaje agricole de mici sau mari dimensiuni. Fie că le-ați achiziționat sau doar le mutați, serviciul nostru de tractări utilaje vă poate fi de ajutor. .

Mutări industriale

Dacă aveți de transportat echipamente sau subansamble de mari dimensiuni, vă puteți baza pe noi. Avem experiență în transportul de echipamente agabaritice.

Ce spun clienții noștri

Tractări Auto Bacău și Asistență Rutieră la cele mai avantajoase prețuri !

În urma unui accident cu avarii mai mult sau mai puțin importante, vă punem la dispoziție serviciul de tractări auto și asistență rutieră în Bacău dar și în alte localități apropiate. Ne deplasăm către locul în care vă aflați cât mai repede și tractăm sau transportăm mașina oriunde aveți nevoie.

Oferim servicii de asistență rutieră în Bacău și imprejurimi atunci când întâmpinați defecțiuni ce pot fi remediate în locul în care vă aflați. Dacă defecțiunea apărută nu poate fi remediată pe loc, vă tractăm mașina la cel mai apropiat service auto. Pentru a veni în sprijinul clienților care solicită asistență rutieră în Bacău, am dotat platformele cu care intervenim cu scule și accesorii de ultimă generație.

Pentru situațiile când trebuie să transportați o mașină la RAR, avem tarife avantajoase pentru dus/întors. Știm că poate fi neplăcut să nu puteți circula cu mașina atunci când inspecția tehnică periodică a expirat, de aceea venim cu un tarif începând de la 80 lei pentru o tractare auto în localitate.

Dacă aveți de casat o mașină sau mai multe prin programul RABLA, vă putem ajuta să le transportați la cel mai apropiat centru de primire la cel mai avantajos tarif. În funcție de situație, tarifele noastre pentru tractări auto la RABLA sunt negociabile.

Aveți mai multe mașini de vânzare sau dețineți un parc auto? Punem la dispoziția clienților noștri persoane juridice, contracte de tractari auto și asistență la prețuri corecte și negociabile. Dacă aveți de transportat frecvent mașini sau utilaje agricole de la un punct de lucru la altul, vă oferim serviciile noastre de tractări auto și asistență rutieră pe baza de contract. Beneficiați de reduceri semnificative și scăpați de griji!

Tractări auto Bacău pune siguranța pe primul plan

Deținem platforme și microbuze pentru transportul pasagerilor asigurate conform legislației. În plus, ne ghidăm activitatea după principii de viață sănătoase și avem ca scop fundamental tractarea în siguranță a mașinii sau a utilajului dumneavoastră. Nu plecăm la drum cu platforme neadecvate sau improvizații. Operatorii noștri sunt specializați și dețin atestate profesionale eliberate de Autoritatea Rutieră Română.

Chiar dacă o mare parte din activitatea noastră reprezintă tractarea de autoturisme avariate în urma accidentelor, recomandăm conducătorilor auto să adopte un stil de conducere preventiv, centrat pe siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic.


Nu șofa niciodată mai repede decât poate zbura îngerul tău păzitor.

Anonim